Het tijdperk dat een horloge enkel nog diende om te zien hoe laat het is, ligt hééél ver achter ons. Een horloge is een onmisbaar accessoire geworden bij het creëren van de perfecte outfit. Met een horloge van MYRwatches kom je nooit meer te laat. Of net fashionably late 😉

MYRwatches

MYRwatches.com is een webshop gespecialiseerd in horloges voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Je vindt er een heel ruim aanbod horloges van merken zoals DKNY, Fossil, Diesel, Hugo Boss Orange, ICE-watch, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Ben je op zoek naar een trendy horloge voor jezelf? Of wil je jouw vriend/man verrassen met een stoer herenhorloge? Eén adres: MYRwatches! Bij MYRwatches hebben ze reeds 30jaar ervaring, ze leveren een uitstekende klantenservice en ze hebben bovendien een eigen reparatiedienst. De place to buy dus indien je op zoek bent naar een nieuw horloge.

PS: Op 10 mei is het moederdag. Wees origineel en zet jouw allerliefste mama in de bloemetjes met een klassiek of fancy dameshorloge! Ook de communie- en lentefeesten komen er aan. Schenk een mooi ICE-watch horloge aan het feestvarken.

KORTINGSCODE: gebruik de code ‘welcome’ en ontvang maar liefst €20,00 korting bij jouw aankoop!

DKNY Chambers NY8508

horloge

DKNY horloge

M’n vreugde kon niet op toen de koerier aanbelde om het pakketje, met MYRwatches als afzender, in ontvangst te nemen. Dit horloge van DKNY in rosé goud is een echte eyecatcher door z’n rosékleurige wijzerplaat, de vele steentjes en de stalen armband (mat in het midden, blinkend aan de buitenkant). Je kunt er niet enkel het uur maar ook de datum op aflezen. Super handig, toch?

Dit model is beschikbaar in verschillende varianten:

MYRwatches DKNY wit rosé MYRwatches DKNY zilver MYRwatches DKNY wit zilver

Ik draag bijna dagelijks een horloge. Net zoals ik me ‘naakt’ voel zonder make-up, vind ik ook m’n outfit onvolledig zonder horloge of bijpassende accessoires. Ik vind goud- of rosékleurige juwelen het best bij me passen.MYRwatches horloge

Neem zeker een kijkje op de website van MYRwatches of like hun Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes. Jouw horloge wordt gratis verzonden (vanaf €50) en je krijgt er bovendien gratis overheerlijke Belgische pralines bij!

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here