De laatste dagen van 2014 zijn geteld en 2015 loert al ondeugend om de hoek. Woensdagavond gaan m’n boyfriend en ik de overgang van oud naar nieuw vieren bij vrienden thuis. Lekker eten, confetti, bubbels en crazy party people. Meer heb ik niet nodig om 2014 uit te wuiven en er een spetterende NYE party van te maken. Ik kijk er alvast enorm naar uit. Valt het op? 🙂

Bij zo’n feestje hoort natuurlijk ook een party outfit en bijhorende feest make-up. Ongeveer een tweetal weken op voorhand begin ik na te denken over wat ik zal dragen en hoe m’n make-up eruit moet zien. Het is misschien een beetje vroeg, maar zo heb ik nog tijd genoeg om de juiste accessoires, panty’s, … te vinden. Meestal koop ik voor oudejaar iets nieuw, maar aangezien we deze zomer naar zoveel trouwfeesten zijn gegaan, heb ik veel kleedjes in m’n dressing hangen die ik nog maar 1 keer heb kunnen dragen. Woensdagavond zal ik een donkerblauw kleedje dragen dat ik tijdens m’n daguitstap naar Londen in Topshop heb gekocht. Foto’s hiervan zal ik zeker op m’n Facebook– en Instagram-pagina posten. Neem dus een kijkje als je benieuwd bent 😉

Hoe m’n make-up die avond er uit zal zien, ligt ook al vast. Ik heb dit weekend een tutorial van m’n feest make-up voor jullie gemaakt en deze is hieronder terug vinden.

Tutorial

Foundation

Voor deze look heb ik de Diorskin Star (tint 030) van Dior gebruikt. Deze vloeibare fond de teint verdeel ik met een kwast gelijkmatig over gans m’n gezicht. Deze longlasting foundation is uiterst geschikt voor een feestje dat ongetwijfeld zal duren tot in de vroege uurtjes.

foundation aanbrengen

TIP: wanneer je foundation met een borstel aanbrengt, is het resultaat meer dekkend dan wanneer je het met jouw vingers zou aanbrengen.

Concealer

Met een beetje Touche Eclat van YSL rond m’n ogen en in m’n ooghoeken zie ik er altijd net dat tikkeltje frisser uit.

Touche éclat aanbrengen

TIP: breng een beetje Touche Eclat (of een andere concealer) aan net boven en onder jouw wenkbrauwen. Hierdoor komen jouw wenkbrauwen beter tot hun recht. 

Ogen

Ik kleur m’n bewegend ooglid in met de Soft Eye Liner Waterproof (84) van Artdeco. Ik ga wel niet volledig tot in m’n binnenste ooghoek met dit donkerpaarse kleurtje want daar wil ik het wat lichter houden.

Donkerpaarse basis

Vervolgens breng ik in de buitenhoeken wat oogschaduw paarse Extrait Intense (04) van Bourjois aan. Ik werk van buiten naar binnen.

Oogschaduw Bourjois

In m’n binnenste ooghoek breng ik wat glanzende lichtroze oogschaduw aan.

Essence lichtroze oogschaduw

Hiervoor gebruik ik het kleur dat links onderaan terug te vinden is in het ‘All about nude’ palet van Essence.

Essence oogschaduw

In het midden van m’n ooglid komt er oogschaduw waar er meer glitters in zitten.

Donkere glitter oogschaduw

Hiervoor gebruik ik tint 13 van Bourjois.

Bourjois oogschaduw

Vervolgens blend ik alles in elkaar zodat het lichte kleur zachtjes overgaat in het donkere kleur.

Net onder m’n onderste wimperrand teken ik een lijntje met de Soft Eye Liner. Dit lijntje vervaag ik nog een beetje met de intense paarse oogschaduw van Bourjois.

paarse eyeliner wimperrand

Als afwerking tightline ik m’n bovenste waterlijn met een zwart oogpotlood. Ook de onderste waterlijn krijgt een zwart kleurtje om er een echte evening make-up van te maken.

zwarte waterlijn

Een lijntje vloeibare zwarte eyeliner boven m’n wimpers en twee laagjes gitzwarte mascara en m’n ogen zijn klaar!

Ooglook

Blush

Meestal breng ik de blush pas op het einde aan, zeker wanneer m’n oogmake-up nogal zwaar is. Zo voorkom ik dat gans m’n gezicht een kleurboek wordt. Bij deze look gebruik ik blush van Clinique (tint 107: sunset glow)

blush

Resultaat

Wat vinden jullie van m’n NYE-look?

Feest make-up

Tutorial: feest make-up

Tutorial: feest make-up

Ik heb voor jullie ook nog wat bloopers :p

Blooper

Blooper

Blooper

Blooper

Hoe zullen jullie oudejaar vieren?

Ik wens jullie alvast een spetterende overgang van oud naar nieuw toe! Tot volgend jaar, Dolls! 🙂

xxx

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here