Mmmmm, sushi. Naast oesters, een glaasje champagne en een stukje niet-doorbakken rood vlees is rauwe vis één van de dingen waar ik het meest naar uitkijk om opnieuw te kunnen eten zodra ik bevallen ben. Een stukje verse tonijn of zalm lichtjes gedrenkt in een zelfgemaakt mengseltje van pittige wasabi en sojasaus. Yummie!

M’n vriend en ik zijn echte sushi addicts. Maki, nigiri, sashimi, california rolls, … het maakt niet uit, we eten het allemaal! Meestal kopen we sushi in de Carrefour in de buurt (topkwaliteit btw) of eten we het op restaurant of bij vrienden thuis. Maar deze week hadden we niet veel tijd en besloten we om voor het eerst sushi online te bestellen bij Pizza.be. Ik had wel al vaak reclame op tv gezien van Pizza.be, maar nog nooit hadden we er sushi besteld. Zou het lekker zijn? Zouden de kwaliteit en versheid te vergelijken zijn met sushi op restaurant? We waren heel benieuwd! Vooral m’n vriend dan, want ik mocht er niet van eten. Zwangere vrouwen moeten rauwe vis vermijden wegens een risico op een listeriose besmetting.

Voor de mensen uit de regio Gent, geef je jouw bestelling heel eenvoudig door via de website http://www.pizza.be/sushi-bestellen-gent. Er is een ruim aanbod aan sushi en andere oosterse gerechten. Ook mensen die geen fan zijn van rauwe vis, komen er aan hun trekken want je kunt er ook wok en sushi zonder rauwe vis verkrijgen.

Ik heb voor alle zekerheid voor een wokgerecht gekozen, maar m’n vriend heeft genoten van een extra grote portie sushi!

Sushi review

sushi gent

 

Beoordeling

Het duurde wel eventjes (bijna anderhalf uur) alvorens de bestelling bij ons thuis werd geleverd, maar m’n vriend vond de sushi lekker en vers. Ook mijn wokgerecht was lekker. De verhouding prijs-kwaliteit zat zeker goed.

Eens onze kleine meid geboren is, weten we al waar sushi te bestellen 🙂

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here