Indian Summer! Woop Woop! Volgens Frank zullen we de komende dagen kunnen genieten van nog wat deugddoende zonnestraaltjes en temperaturen rond de 20°C. Laten we er dan maar ten volle van genieten en onze jurkjes of rokjes nog een laatste keer tevoorschijn toveren alvorens we ze definitief moeten opbergen tegen volgende zomer.

Shine bright like a diamond

Wanneer onze benen de hoofdrol krijgen, willen we niet dat ze er droog uit zien. We smeren ze dus best goed in met body cream of lichaamsolie. En hoe zetten we ze beter in de spotlights dan een crème te smeren met (guess what?!) subtiele glitters 🙂 Geloof me, het is subtiel, want ik heb zelf ook geen zin om er als een discobol bij te lopen.

Deze zomer heb ik vaak de Lotus Shimmer van Rituals gebruikt en ik ben er wild van! De komende dagen zal deze body cream opnieuw goed van pas komen.

Body Cream Rituals

Body Cream Rituals

Body Cream Rituals Lotus Shimmer

Deze rijke en romige body cream geeft een subtiele glans aan jouw benen (en de rest van jouw lichaam) zodra het zonlicht erop valt. Deze limited edition crème van Rituals trekt snel in de huid, wat voor mij wel een pluspunt is. De bodycrème voedt en hydrateert de huid de ganse dag lang.

Body Cream Rituals Lotus Shimmer Body Cream Rituals Lotus Shimmer

Ik was, zoals jullie wel kunnen zien, net iets te kwistig met de crème. Ik heb de rest over m’n ganse onderarm en hand uitgesmeerd. De glinstertjes zijn dus écht heel subtiel. Wanneer het zonlicht er op valt, schitteren ze net dat tikkeltje meer.

De bodycrème heeft ook een aangename frisse geur, dankzij de witte lotus en bergamot. De pot is vrij groot van formaat en je doet er ook echt lang mee. Ik vind de verpakking ook supermooi. Ziet er toch vrij chic uit, niet?

Kostprijs: €16,00 voor 200ml. Te koop in een Rituals-winkel of online.

Ook verkrijgbaar in de Indian Summer-lijn:

Wat smeren jullie, Dolls?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here