Wanneer ik een flashy bikini of een hip badpak zie liggen, dan MOET ik dat gewoon hebben. Het moet sowieso wel love at first sight zijn. De bikini of het badpak moet op z’n minst mooi zijn én hij moet ook goed zitten. Ik heb geen zin in een nipple slip na een verfrissende duik in het water, hoor :p Elk jaar groeit m’n collectie strandkledij aan met 1 à 2 stukken. Dat is niet heel veel, want ik ga ook niet zoooo vaak op reis en ik breng ook geen wekelijks bezoek aan het zwembad in de buurt. Maar als ik op vakantie ben, dan draag ik wel graag elke dag een andere bikini of badpak.

Onze reisbestemming voor dit jaar ligt al vast en ik kan jullie al verklappen dat het een ‘rondreis’ zal worden in een ander continent 🙂 Wat kijk ik er al naar uit! En al m’n bikini’s mogen mee de valies in.

Modieuze strandkledij

Ben jij nog op zoek naar een badpak of bikini? Neem dan zeker eens een kijkje op de online webshop Zalando. Er loopt nu een tijdelijke actie waarbij je maar liefst €15,00 korting krijgt! Dat kan al eens tellen, niet? De kortingscode is nog geldig tot 31 maart 2015 en kan je terugvinden via volgende link: http://www.flipit.com/be/zalando

Je kunt op Zalando eindeloos combineren, want vele slipjes en tops zijn apart aan te kopen. M’n favoriete stukken zijn van het merk Wildfox. Die zijn gewoon de max!

Twintip

Wildfox Barbie badpak

S.Oliver

Twintip black white bikini

Ralph Lauren badpak

Ralph Lauren bikini

Lodus badpak

Wildfox tiger slip Wildfox tiger slip

Wat vinden jullie van al deze mooie strandkledij? Ik krijg alvast zin in zon, zee, strand en cocktails! Shop deze strandkledij en nog veel meer op Zalando en bespaar maar liefst €15,00 op jullie aankoop met de kortingscode die je hier kunt vinden.

 

2 REACTIES

  1. Ik vindt ook altijd dat een mooi badpak je préséance op het strand grotendeels maakt of breekt. Je mag nog zo’n mooi tint of figuur hebben, als die bikini je niet flatteert is alle moeite voor niets geweest!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here