Miss Manga. Zo heet het jongste mascarazusje van de L’Oréal-familie. Deze mascara belooft extreem veel volume voor zowel de bovenste als de onderste wimpers. Het borsteltje is flexibel doordat het 360 graden kan draaien. Hierdoor zou je zelfs de kortste wimpertjes kunnen aanzetten met mascara. Hou je van een ultra donkere duivelse blik, zwarter dan zwart? Kies dan voor Miss Manga Black Angel.

Ik heb voor de Black Angel-versie gekozen.

Maar creëert Miss Manga echt wimpers à la Twiggy, hét topmodel uit de mid-sixties? Even uittesten dan maar 🙂

Enkel mascara

Miss Manga LOréal mascara Miss Manga LOréal mascara

Miss Manga LOréal mascara review

Volledig opgemaakt oog

Miss Manga LOréal mascara review Miss Manga LOréal mascara review

Miss Manga LOréal mascara review Miss Manga LOréal mascara review

Het resultaat? Mijn wimpers zijn super zwart en krijgen extra volume, maar Miss Manga heeft me geen wow-gevoel gegeven.

Tijdens het aanbrengen van de mascara moest ik goed opletten dat er niet te veel mascara op (het uiteinde van) het borsteltje bleef hangen. Ik heb het voor gehad en toen klonterden m’n wimpers vrij snel samen door het teveel aan mascara.

Mascara Miss Manga Mascara Miss Manga review

De 360°-beweging van het borsteltje heb ik niet uitgetest. Ik ben niet echt happig om aan een borsteltje vol mascara te zitten prutsen. Het is een optie die voor mij geen meerwaarde is.

Kostprijs van Miss Manga: €14,99. Te koop bij de drogist of online (nu (3/09/2014) blijkbaar te verkrijgen op Bol.com voor slechts €9,99). Prijzen kunnen variëren van winkel tot winkel.

Kostprijs van Miss Manga Black Angel: €14,99. Te koop bij drogist of online. Prijzen kunnen variëren van winkel tot winkel.

Er zijn bij mij al veel mascara’s de revue gepasseerd, maar tot nu toe kan geen enkele tippen aan m’n old time favorite: de Telescopic (black) van L’Oréal. Deze mascara klontert minder snel, scheidt de wimpers goed en geeft ze veel lengte. M’n lieveling onder de L’Oréal mascara-zusjes en moeilijk te evenaren 🙂

Kostprijs van Telescopic: €15,99. Te koop bij de drogist of online. Prijzen kunnen variëren van winkel tot winkel.

Dit was mijn Miss Manga mascara review. Wat is jullie favoriete mascara, Dolls?

Make-up Miss Manga L'Oréal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here