Een foundation die een perfecte dekking garandeert, zonder maskereffect. En dat voor 24u lang? Dat is wat L’Oréal belooft met haar lang houdende Infallible 24h Stay Fresh Foundation.

Aangezien m’n gezicht de laatste maanden niet veel zonlicht heeft gezien – uit schrik voor een zwangerschapsmasker – was ik genoodzaakt om m’n fond de teint in te ruilen voor een tintje lichter. Als dat geen geldige reden is om nieuwe make-up aan te schaffen 🙂 Tijdens m’n girlsweekend naar Spanje, heb ik er de Infallible 24h Stay Fresh foundation gekocht van L’Oréal (tint 200). Maar komt L’Oréal haar beloftes na? Ik was keibenieuwd 🙂

 

L’Oréal Infallible 24h Stay Fresh Foundation: review

De Infallible 24h stay fresh foundation zou volgende eigenschappen hebben:

  • perfecte dekking
  • geen imperfecties
  • geen glans
  • geen maskereffect
  • geen vlekken
  • geen uitgedroogde huid

En dit allemaal gedurende 24u! Klinkt veelbelovend, niet? En als het klopt, dan zou deze foundation toch dé ster zijn onder alle foundations?

Wel, ik heb het voor jullie uitgetest.

Deze foundation dekt inderdaad zeer goed en die dekking blijft best wel lang zitten. Of dat het laagje fond de teint écht voor 24u lang goed blijft, kan ik je helaas niet garanderen. Ik ga namelijk NOOIT gaan slapen zonder dat ik m’n gezicht grondig gereinigd heb. Voor de dames onder ons die wel eens onder de wol durven te kruipen zonder eerst hun make-up verwijderd te hebben, heb ik één gebod: u zult uw make-up verwijderen alvorens u gaat slapen! :p Nee, nu even serieus. Onze huid heeft er alle baat bij goed gereinigd te zijn voor we in ons bed kruipen. De lakens blijven bovendien ook proper en je ziet er ’s morgens ook veel frisser uit zonder die zwarte panda-ogen.

Aangezien deze fond de teint vrij goed dekt, camoufleert het ook de meeste imperfecties. Zo kan ik er wallen en roodheden perfect mee wegwerken. Deze foundation maakt een concealer eigenlijk een beetje overbodig. Tenzij na een héél korte nacht.

Geen glans gedurende 24u? Daar ben ik het niet volledig mee eens. Na de middag begint m’n T-zone wel te glimmen. Ok, dit kan ook veroorzaakt worden door m’n type huid maar bij andere fond de teints had ik daar eigenlijk geen last van.

Ook al biedt de Infallible 24h stay fresh foundation een zeer goede dekking, toch heb ik niet het gevoel een masker op te hebben. De fond de teint voelt luchtig aan en vervaagt niet in vlekken.

Een tijdje terug had ik last van droge vlekken op m’n gezicht. Ik ben er zeker van dat dit niet veroorzaakt werd door het dragen van deze foundation. Na enkele dagen Bio Oil gesmeerd te hebben, waren de droge vlekken verdwenen. Ondertussen draag ik nog altijd dezelfde foundation en er zijn geen droge vlekken meer te bespeuren.

Conclusie?

Na deze foundation bijna twee maand al getest te hebben, kan ik zeggen dat ik best tevreden ben over deze foundation. Vooral de urenlange dekking maakt me blij want dat is ook wat ik net zoek in een goede fond de teint.

De L’Oréal Infallible 24h Stay Fresh foundation kan je hier kopen voor €16,99.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here