14 februari -> Het feest der geliefden. Sommigen starten hun zoektocht naar het ideale cadeautje voor hun vriend(in) al weken op voorhand. Anderen vinden het maar een opgeklopt commercieel gedoe en beschouwen deze dag zoals de 364 andere in een jaar.

M’n vriend en ik kopen niets voor elkaar. We zorgen er wel voor dat we die avond tijd vrij maken voor elkaar. Enkel en alleen voor elkaar. Geen e-mails, geen telefoontjes, geen laptops, … Enkel wij. En dan maken we het gezellig. Veel theelichtjes, een fles bubbels, lekker eten, een goeie film, … Ik vind Q-time veel belangrijker dan cadeautjes.

De voorbije jaren heeft m’n vriend op Valentijn voor mij gekookt. Samen met Jeroen Meus, op de i-Pad :p Telkens Jeroen Meus een stukje van het recept liet zien, pauzeerde m’n vriend de video om vervolgens exact hetzelfde na te doen. Keischattig, niet?!

De etalages van de winkels vind ik ook altijd leuk tijdens de periode van Valentijn. Overal hartjes, rode veertjes, pluimpjes, … Sommige merken brengen zelfs speciaal voor 14 februari een ‘liefdescollectie’ uit.

Hieronder m’n favoriete items uit de Valentijnscollecties van verschillende merken.

Hunkemöller

Dit lingeriemerk heeft de Private Collection op de markt gebracht, een ultra-sexy lingerielijn om de koude winternachten wat warmer te maken 😉

Van verleidelijke stockings, tot een sensuele parfum en prachtige lingerie.

Hunkemoller Private Collection

Hunkemoller Private Collection

Hunkemoller Private Collection

Limited Edition Smoky Poppy Bath & Body-lijn

The Body Shop heeft een collectie bad- en lichaamsproducten gelanceerd waarin de klaproos centraal staat. Een douchegel, bodylotion, een scrub, body butter, eau de toilette, massageolie, bruisballen, … De geur van deze limited edition lijn is bloemig en super vrouwelijk tegelijkertijd. Ik vind de verpakking ook een schot in de (klap)roos. Eenvoudig maar toch klassevol.

Limited Edition Smoky Poppy The Body Shop

LUSH

And last but not least: LUSH! Hun felgekleurde producten zien er opnieuw uit om van te smullen! En dit mag je deze keer letterlijk nemen. De lipscrub mag je, na gebruik, gewoon aflikken! Hoe cool is dat?

Lush The Kiss lipscrub

Verder hebben ze ook een hartvormig zeepje op basis van kokosnootolie en passievrucht, roze prince charming douchegel, een kleurrijke bruisster (ipv bruisbal) en een unicorn bubble bar aan hun assortiment toegevoegd. I want it all! Seriously!!

Lush floating flower Lush unicorn horn bubble bar

Doen jullie mee aan de Valentijn-gekte?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here