De potjes Color Tattoo van Maybelline liggen al een tijdje te blinken in m’n make-up kast en telkens ik ze zie liggen, denk ik: “Die moeten ASAP een plaatsje krijgen op m’n blog!” Eentje ervan is al eens kort aan bod gekomen in m’n make-up tutorial: golden brown smokey eyes, maar nu krijgen ze de post die ze verdienen: de Color Tattoo review 🙂

Color Tattoo 24HR is een creamy oogschaduw en verkrijgbaar in meerdere tinten. Ik heb de kleuren Permanent Taupe en On and On Bronze gekocht. Het heeft lang geduurd alvorens ik de stap durfde te zetten naar creamy eyeshadows, want ik had nogal wat vooroordelen. FOEI! Zo dacht ik  dat de kleur sneller zou vervagen dan een normale poederoogschaduw. Of dat de oogschaduw gemakkelijker in lijntjes zou kruipen. Maar ik had het dus goed mis!

Hoe aanbrengen?

Ik breng deze oogschaduw aan met een penseel op een ooglid dat ik eerst heb mat gemaakt met fixatiepoeder. Je kunt zowel een dun laagje aanbrengen of de kleur intenser maken door wat meer oogschaduw te gebruiken. Bij het aanbrengen is deze oogschaduw glad/boterachtig van textuur waardoor deze gemakkelijk uit te blenden is. Eens ze opgedroogd is, blijft de kleur wel gans de dag op z’n plaats zitten.

Tutorial GM Tattoo Bronze

Kleuren

Ik koos deze kleurtjes omdat ze tijdloos en eenvoudig als basis te gebruiken zijn. In de On and On Bronze zitten kleine glittertjes terwijl Permanent Taupe mat is.

Color Tattoo Taupe Color Tattoo Bronze

Deze tinten zijn ook nog beschikbaar:

 Voordelen

  • de kleuren zijn vrij intens
  • gemakkelijk aan te brengen door de creamy textuur
  • blijft lang zitten
  • zuinig in gebruik (doordat de kleuren veel pigment hebben)
  • goedkoop (ongeveer €10,49 per potje)
  • zowel geschikt als basis en als ‘volwaardig’ oogschaduwkleur

Color Tattoo review

Wat zijn jullie ervaringen met creamy eyeshadows?

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here