Hellooooo, ladies! Hier ben ik dan eindelijk terug. Ik had geen last van summer blues of van een blog burn-out. Nee, de reden van m’n maandenlange pauze is veel vrolijker. M’n vriend en ik verwachten namelijk eind februari ons eerste kindje!

De eerste 4 maanden van m’n zwangerschap waren – heel eerlijk – niet zo prettig. Ik was lichamelijk en mentaal sowieso niet in staat om te bloggen. Dat is de korte samenvatting voor de ochtendmisselijkheid die de ganse dag bleef duren, de extreme vermoeidheid en de ontelbare bezoekjes aan het kleinste kamertje. Maar ongeacht al deze ongemakjes die erbij horen, die trouwens sinds kort zo goed als verdwenen zijn, lopen we momenteel op roze wolkjes. Inderdaad, het wordt het een mini-me!!

We zijn zo gelukkig, blij, dankbaar en trots dat ons gezinnetje tegen het voorjaar van 2016 zal uitbreiden!

Op deze blog zal de focus op beauty, make-up en healthy lifestyle blijven liggen. No worries, Beauty Doll wordt geen mommy-blog 🙂 Mocht je toch benieuwd zijn naar het verloop van m’n zwangerschap en/of de eerste foto’s willen bewonderen van ons klein wonder, dan kan je me altijd volgen op social media (Facebook en Instagram).

baby girl

Ik ga m’n best doen om wekelijks minstens één nieuwe blogpost te schrijven. Mochten jullie bepaalde topics aan bod willen zien komen of willen jullie nog eens een tutorial op de blog zien verschijnen? Laat hieronder jouw reactie na!

xxx

Ann-Sophie

 

 

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here