We hebben er enoooorrrm lang naar uitgekeken maar dit weekend is het dan eindelijk zo ver: m’n vriend en ik vertrekken richting Bali. Wiiiihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Sorry voor al m’n enthousiasme, maar ik sta hier te popelen van ongeduld.

Het zal hier de komende weken dus wat rustig zijn, maar ik hoop dat jullie me dit snel kunnen vergeven 🙂 Hou m’n Instagram-account en Facebook-pagina alvast in de gaten indien je te weten wil komen wat we er allemaal zullen uitspoken.

M’n koffers staan nog niet klaar en ik moet dringend nog wat roddelboekjes gaan kopen, maar m’n gezicht is wél al voorbereid op de lange vliegreis. Ik heb m’n gezicht verwend met een hydraterend ‘fiber mask’ gezichtsmasker van Sephora.

Review: het ‘fiber mask’ gezichtsmasker

Ik heb dit hydraterende gezichtsmasker op basis van natuurlijke rozenextracten gekregen van een heel goeie vriendin en vond nu het ideale moment om het uit te testen.

Gezichtsmasker Sephora

Het fiber mask zit compact verpakt in een leuk kleurrijk hoesje. Elke versie heeft trouwens z’n eigen kleur gekregen. Zo is er onder andere het voedende ‘Honey’ masker in het oranje of het groene matifiërend ‘Green tea’ masker. Op de ommezijde staat een handleiding om het masker aan te brengen, maar eigenlijk kan je niets verkeerd doen. Het gezichtsmasker kan je gemakkelijk ontvouwen en vervolgens aanbrengen op jouw gelaat. Het fiber mask is voorzien van de nodige openingen voor de ogen, neus en mond. Ik vind dit al een groot pluspunt want ik krijg een benauwd gevoel wanneer ik verplicht enkel door m’n neus moet ademen.

Het gezichtsmasker voelt fris en vochtig aan eens het in aanraking komt met jouw huid. Ik had het op voorhand enkele minuutjes in de frigo gelegd (omdat ik niet wist dat het masker op zich al koud aanvoelt), dus het was even schrikken voor m’n huid. Maar geloof me, dat shock-effect kon m’n huid wel goed gebruiken. Het masker mag een 15-tal minuten blijven zitten en achteraf hoef je niet na te spoelen met water.

Foto’s van toen ik het masker op m’n gezicht had aangebracht, zijn NIET voor publicatie vatbaar :p

Het resultaat? Een frisse gehydrateerde huid. Er blijft bovendien geen vette laag bovenop je huid liggen die je achteraf nog moet afvegen of afspoelen.

Ik ben echt wild van dit masker! Ik vat nog even kort samen waarom:

  • neemt in jouw handtas of reiskoffer niet veel plaats in door de compacte verpakking
  • openingen voor neus, ogen en mond zijn voorzien
  • aangename geur
  • het masker blijft mooi op z’n plaats zitten
  • naspoelen is niet nodig
  • niet duur (€4,95 per gezichtsmasker)
  • verschillende versies zijn beschikbaar
  • een zachte gehydrateerde huid als resultaat

Wil je jouw huid ook verwennen met zo’n gezichtsmasker? Dan kan je alvast hier een kijkje nemen en er jouw bestelling plaatsen.

 

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here