Over Beauty Doll

Obsessed by make-up | fashionista | 31 | curls | foodie | …

Beauty Doll is een blog over make-up, beauty, fashion en lifestyle. Via deze blog wil ik vooral interessante tips & tricks en nieuwtjes met jullie delen.

ann-sophie - beauty dollDe passie voor make-up begon vanaf het ogenblik dat ik ontdekte dat ik met kleurpotloden mezelf kon ‘opmaken’. Als klein meisje vond ik niets leuker en boeiender dan de gezichten van m’n poppen te voorzien van felrode lippenstift en een vleugje oogschaduw. Naarmate ik ouder werd, begon ik volop met make-up te experimenteren op m’n eigen gezicht. Van het aanbrengen van foundation, mascara, een dun lijntje eyeliner tot een smokey eye . Ik zie mezelf nog zitten als 15-jarige aan de keukentafel. Een spiegel en m’n eyeliner in de aanslag, net gekocht met m’n zakgeld in de Kruidvat. Volledig klaar voor de uitdaging 🙂 Dolgelukkig was ik toen het na enkele keren lukte om een mooi lijntje net boven m’n wimperrand tevoorschijn te toveren.

Naarmate ik ouder werd, bleef m’n passie voor make-up en beauty groeien. In het voorjaar van 2014 heb  ik een cursus Visagie gevolgd om bepaalde maquillagetechnieken beter onder de knie te krijgen die aangeleerd werden door een pro.

Een topfeestje in het vooruitzicht of wil je perfect opgemaakt worden voor de grootste dag uit jouw leven, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. Jullie een vlekkeloze dag/ avond/ nacht (of een combinatie :p) bezorgen is mijn prioriteit!

Ik wens jullie alvast veel lees- en make-upplezier, Dolls!

-x-

INNER BEAUTY IS GREAT, BUT A LITTLE MASCARA NEVER HURTS

E-mail: info [@] beautydoll.be

Follow me on: Facebook / Instagram / Twitter / Pinterest