Zonder enige vorm van schaamte kan ik zeggen dat shoppen tot één van m’n hobby’s behoort. Eigenlijk is shoppen mijn hoofd-hobby :p Tijdens het shoppen las ik graag een kleine pauze in om iets lekkers te eten of te drinken. Of een combinatie van beide. Want shopping is cardio, right? En het liefst doe ik dit in een trendy (koffie)bar/resto.

Gisteren zijn m’n vriend en ik naar Kortrijk geweest. Eerst een blitz-bezoekje gebracht aan één van m’n beste vriendinnen in de Massimo Dutti, daarna wat rond gekuierd in de gezellige winkelstraten van deze West-Vlaamse stad.

En plots was het daar, vanuit het niets: het hongergevoel! Aangezien ik mezelf niet meer ben wanneer ik honger begin te krijgen, moesten we (asap) iets vinden om te eten.

We zijn binnengestapt bij Kaffee Renée. Een trendy koffiebar/ chocolate shop waarvan je de inrichting cosy kunt noemen. Bij goed weer is het ook mogelijk om buiten te zitten op het terras vooraan.

KaffeeRenéefront   KaffeeRenéedecor

Bij Kaffee Renée staat er veel lekkers op de kaart. Taart (het aanbod varieert dagelijks), milkshakes, een ruim assortiment frozen yoghurt, verse fruitsalade, verschillende soorten koffie, biologische yoghurt, warme of ijskoude chocoladedrankjes en een ruime keuze voor mensen die houden van een kopje thee.

Je kan er zelfs jouw koffie of chocolademelk pimpen met speculaas, hazelnoot, karamel of vanille.

Mijn vriend heeft gekozen voor een kaastaart met een crumble van speculoos. Delicious en mooi gepresenteerd op een bordje van Bloomingville. Ik had zin in frozen yoghurt. Als topping koos ik voor speculoos en een sausje van karamel. Dit was een overheerlijk verfrissend tussendoortje.

KaffeeRenéecheesecake Fireflydrink KaffeeRenéefrozenyoghurt

Bovendien kan je ’s morgens bij Kaffee Renée ook langs gaan voor een stevig ontbijt.

Mochten jullie van plan zijn om een namiddagje in Kortrijk te gaan shoppen, ga zeker eens langs bij Kaffee Renée. You won’t regret it!

KaffeeRenéelogo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here