Infallible Lipstick van L'Oréal

Dolls, vinden jullie het ook storend wanneer je bij het drinken van een glaasje de helft van jullie lippenstift ziet achterblijven op het glas? Wanneer ik dat opmerk, begint bij mij al een alarmlampje te branden “lipstick DRINGEND bijwerken!!”

Mannen hebben voortaan ook geen excuus meer wanneer hun vrouw of vriendin felrode lipstick draagt. De kleur zal met deze Infallible Lipstick van L’Oréal bij het kussen niet op hun lippen blijven hangen.

Bij het zien van enkele zonnestralen, steek ik graag m’n lippen in een zomers fel kleurtje dat bij voorkeur toch enkele uren perfect op z’n plaats blijft zitten. Bij een gewone lipstick heb ik de neiging om af en toe m’n lippen in een spiegeltje te checken. Zit alles nog goed op z’n plaats? Is het kleurtje nog fel genoeg?

De Infallible Lipstick van L’Oréal belooft de ganse dag z’n sublieme kleur te behouden. Maar beloven alle longlasting lipsticks dit eigenlijk niet?

De Infallible Lipstick bestaat er in 16 verschillende kleuren.

Infallible Lipstick L'Oréal 16 colors

Ik heb drie tinten gekocht en uitgetest:

 • Blossoming Berry: roze
 • Invincible Sable: beige/ nude
 • Captivated By Cerise: rood

Infallible Lipstick L'Oréal 3 colors

De Infallible lipstick is uiterst gemakkelijk in gebruik. De eerste stap is het kleur aan brengen met de sponsapplicator. Met deze kleine applicator kan je uiterst precies werken. Je zal merken dat de ‘opdrogende’ lipstick niet zo comfortabel en eerder plakkerig aanvoelt. Dit gevoel verdwijnt zodra de lipstick volledig is opgedroogd.

Infallible Lipstick L'Oréal Lipstick

Nadat de lipstick volledig droog is, is het tijd voor de tweede stap. De kleurloze en aangenaam geurende balsem. Deze verzorgende balsem doet jouw lippen glanzen en zorgt voor de nodige hydratatie. Wanneer je na een maaltijd of enkele drankjes het gevoel krijgt dat jouw lippen droog worden, kan je deze balsem opnieuw aanbrengen. Jouw lippen zullen terug glans krijgen en het kleurtje wordt weer intenser.

Infallible Lipstick L'Oréal lipbalm

Deze  lipstick van L’Oréal blijft écht urenlang zitten. Wanneer je de lipstick voor het slapengaan wil verwijderen, doe je dit best door zachtjes over jouw lippen te wrijven met een wattenschijfje voorzien van een goede dosis make-up remover.

Hieronder het verloop van een dag met de Infallible Lipstick Captivated By Cerise.

Infallible Lipstick L'Oréal result

Ik ben echt dol op deze lipstick. Een echte aanrader!

Kopen? Je kan de Infallible Lipstick van L’Oréal kopen in onder andere het Kruidvat of online.

Veel plezier ermee!

 

Lees hier nog meer Make-up tips.

 

2 REACTIES

 1. Hei!

  Ik heb de Infallible lipstick van L’Oréal (de rode) vandaag ook eens getest omdat ik jouw positieve review had gezien. Maar ik had een iets andere ervaring. Toen ik de rode basis had gelegd, had ik tijdens het opdrogen ervan plots kleine rode schilfertjes op m’n tanden :s vond ik al raar. Daarna heb ik de balsem erop gedaan en iets later heb ik iets gedronken. Daarbij had ik ook duidelijk kleine schilfertjes op m’n glas. Vond ik eigenlijk wel vervelend! Toen ik wat later m’n lippen bekeek, zag je duidelijk dat de lipstick verdwenen was op het gebied waar m’n lippen elkaar raken (en het dus meestal iets ‘vochtiger’ is) en dat kon je ook vrij goed zien als ik praatte enzo. Dus op dat vlak is het bij mij mislukt. Op de rest van m’n lippen bleef de lipstick wel hangen.
  Heb ik iets verkeerd gedaan? Had jij dat ook? Ik vraag het me af 🙂

  Groetjes!

  • Hoi Lindsey

   Wanneer je de basis aanbrengt, is het super belangrijk dat jouw lippen elkaar niet raken en ze ook jouw tanden niet raken. Je moet dus jouw mond even open houden tot alles droog is. Dat is wel eventjes een raar zicht maar op die manier is de kans wel kleiner dat er iets aan jouw tanden blijft zitten. Je kan ook jouw wijsvinger eens in jouw mond steken (voordat de basis is opgedroogd) en er terug uit trekken om het overtollig kleur (dat dicht bij jouw tanden zit) eraf te halen.
   Uit ondervinding heb ik wel ontdekt dat het kleur nog langer blijft zitten wanneer ik de balsem niet gebruik. Misschien kan je dit eens uit proberen? De schilfertjes heb ik niet gehad, maar misschien zullen deze ook wegblijven wanneer je enkel de basis gebruikt.
   Hou me alvast op de hoogte 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here