Werd er een nieuwe make-up artist aangenomen ten huize Jenner? Of heeft ze toch een bezoekje gebracht aan een dokter? Who knows, maar 1 ding staat vast: de lippen van Kylie Jenner hebben een metamorfose ondergaan. En wat voor één?!

Kylie Jenner

De dunne bovenlip van Kylie Jenner, het 17-jarig halfzusje van Kim Kardashian, heeft enkele maanden geleden plaats moeten maken voor een veel bombastischer exemplaar. Om haar lippen te accentueren, gebruikt ze de lip pencils van MAC. De twee kleuren die ze meest gebruikt, zijn soar en whirl. Op de site van MAC zijn deze lip liners al een tijdje niet meer te verkrijgen (wellicht door de hype), maar als je geluk hebt kan je ze wel nog kopen in een MAC shop. De kostprijs bedraagt €15,00/stuk.

MAC lip pencils

Kylie Jenner lippen: tutorial

Kylie gebruikt steevast een lip pencil om haar lippen te omlijnen. Hierbij gaat ze net iets buiten haar eigen liprand om vervolgens haar lippen volledig in te kleuren met hetzelfde kleur.

1. Wanneer ik m’n dagcrème en foundation aanbreng, neem ik m’n lippen ook mee. De dagcrème hydrateert m’n lippen en de foundation (of CC- of BB-cream) dient perfect als basis.

Dagcrème en CC-cream

2. Hebben jouw lippen nood aan extra hydratatie? Dan kan je een lip conditioner of verzorgende lipbalsem gebruiken. Ik gebruik vaak de lip conditioner van MAC. Deze verzorgende balsem kan je onder een lipstick of afzonderlijk gebruiken. Ondanks deze lip conditioner op basis is van petroleum, voelt deze toch licht aan.

MAC lip conditioner

Lippen met lip conditioner

3. Ik begin eerst met m’n onderlip. Ik teken een lijntje net buiten m’n liprand. Zo zullen m’n lippen groter en voller lijken.

Soar

Onderlip omlijnen

Kylie Jenner lippen

4. Vervolgens omlijn ik m’n bovenlip. Ook hier ga ik net buiten m’n eigen liprand. Het kleine puistje net op m’n liprand bemoeilijkt wel een recht lijntje :s

Tien jaar geleden was deze donkere liprand een echte make-uptrend, maar gelukkig is deze weer snel overgewaaid.

Lipliner

5. Tot slot kleur ik alles in. M’n lippotlood hou ik hier wat schuiner zodat het inkleuren gemakkelijk en snel gaat.

inkleuren

Kylie Jenner lippen

Kylie Jenner lippen

 

Wat vinden jullie van deze Kylie Jenner lip look? Zouden jullie het zelf ook uitproberen?

 

 

 

3 REACTIES

  1. Mooi resultaat, ik heb het zelf al eens thuis geprobeerd met een lippencil dat ik nog liggen had in een gelijkaardige tint. Ik vind het mooi maar ben er nog niet helemaal uit of het mijn ding is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here