GLAMGLOW

De nieuwste hype in de wereld van skincare en beauty heet GLAMGLOW. Dit recente merk werd pas in 2010 opgericht in Amerika en heeft inmiddels verschillende beauty awards in de wacht gesleept. In hun assortiment zitten volgende maskers:

  • GLAMGLOW Youthmud tinglexfoliate treatment
  • GLAMGLOW Supermud clearing treatment
  • GLAMGLOW Thirstymud hydra mask
  • GLAMGLOW Brightmud eyemask

Ik heb GLAMGLOW Youthmud tinglexfoliate treatment (eerlijk gezegd, ik kan het amper uitspreken :p) uitvoerig getest en hieronder ontdekken jullie m’n bevindingen.

GLAMGLOW Youthmud tinglexfoliate treatment

Glamglow Youthmud Youthmud Glamglow

Wat belooft GLAMGLOW? De Youthmud is geschikt voor elk huidtype van zowel vrouwen als mannen van elke leeftijd. Na slechts 10 minuten belooft GLAMGLOW een super sexy stralende huid. De zachte peeling (bij het verwijderen van het masker) vervaagt fijne lijntjes en rimpels. De huid zou na gebruik gladder, helderder en zachter zijn.

In het potje zit een groengrijze ‘modderachtige’ massa dat, ondanks het vieze kleur, toch een lekker geurtje heeft. Hier en daar zitten wat grotere donkere brokjes die, volgens de ingrediëntenlijst, stukjes theeblad zouden zijn.

Het masker breng ik aan met een borsteltje en het goedje wrijft gemakkelijk uit. Alleen de brokjes strubbelen soms wat tegen. Vrij snel nadat het masker in contact komt met m’n huid, word ik een tintelend gevoel waar. Daar was ik op voorbereid 🙂 Maar na een minuut verandert het tintelend gevoel in een branderig gevoel. Daar was ik minder op voorbereid :p Niet super aangenaam dus maar het branderig gevoel verergert niet. Wanneer het masker begint op te drogen, vermindert dat onaangenaam gevoel wel.

Glamglow Youthmud mask

Na een 10-tal minuutjes is alle modder opgedroogd en kan je het masker met warm/ lauw water verwijderen. Ik wrijf het masker zachtjes van m’n gezicht zodat m’n gezicht ook nog eens verwend wordt met een milde scrub.

Toen het masker zo aan het pieken was, dacht ik dat een geïrriteerd gezicht vol rode plekjes het resultaat zou zijn, maar niets was minder waar. M’n huid voelde gereinigd en fris aan. Niet uitgedroogd, wat ik soms wel heb met andere producten.

Dat er ineens een extra glow op m’n huid verscheen, kon ik niet waarnemen. Normaal gezien verdraagt m’n huid geen producten met veel parfum, maar GLAMGLOW heeft gelukkig geen puistjes veroorzaakt.

Ik vind dit masker best OK en zal het zeker verder blijven gebruiken.

Een potje van 50ML kost €49,95 en is te koop bij ICI PARIS XL.

 

 

4 REACTIES

    • Oooh, echt? Ik ben ook van plan me de witte aan te schaffen. Heb er al veel goeds over gehoord. Helaas zijn de potjes best wel prijzig. Ben al mega benieuwd naar jouw review 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here