EOS lippenbalsem: check! Zo’n schattig bolletje stond al een tijdje op m’n wishlist maar aangezien ze niet overal te koop zijn, bleef dit item ook ff op dat steeds-langer-wordend-lijstje staan. Tot een tweetal weken terug. Bij Urban Outfitters in ’t Stad verkopen ze de lippenbalsems en handcrèmes van EOS. Hurray!

EOS staat voor Evolution Of Smooth. De lip balms zijn beschikbaar in verschillende vrolijke kleurtjes en bijpassende geuren/smaken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de gele lemon drop, een muntgroene sweet mint of een oranje tangerine. De prijs voor deze cuties bedraagt €8,00/stuk.

EOS lippenbalsem

De vorm, de geur en de kleur van de spheres doet me denken aan snoepjes. Ik heb gekozen voor strawberry sorbet. De sphere is nog niet volledig open of ik ruik de zoete geur van net geplukte aardbeien al. De geur en smaak zijn vrij intens, maar dat vind ik net leuk.

In de lipbalm van EOS zijn onder andere volgende verzorgende ingrediënten terug te vinden:

  • jojoba-olie
  • sheaboter
  • kokosolie
  • olijfolie

Wat ik heel belangrijk vind, is dat er geen parabenen of petrolatum terug te vinden zijn in deze lipverzorging.

De balsem blijft verbazingwekkend lang zitten waardoor ik, ondanks het lekker geurtje,  minder snel de neiging heb om nog eens te smeren. Bij andere lippenbalsems zou ik gans de dag door smeren. M’n lippen blijven gevoed en voelen zacht aan. Iedere winter heb ik wel eens te maken met gebarsten lippen. Laten we hopen dat we deze winter geen last zullen hebben van dit winterkwaaltje.

EOS lipbalm

EOS Lip balm

Ondanks de hoge prijs voor een lippenbalsem, vind ik deze EOS-lipbalm echt wel een aanrader. Ik ben van plan om binnenkort nog een lipbalm en een handcrème van EOS aan m’n collectie toe te voegen.

 

 

 

 

6 REACTIES

  1. Ik heb sweet mint in appelblauwzeegroen en het tintelt als je het op je lippen hebt! Echt een aanrader!❤️❤️❤️❤️❤️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here