Dolls, hebben jullie ooit al betaald met tweets? Ik had er nog niet van gehoord, maar in Amsterdam was het mogelijk! Van donderdag 14 tot en met zondag 17 augustus was in de hoeketalage van de Bijenkorf in Amsterdam de idyllische Marc Jacobs pop-up tweet shop te vinden. De nadruk lag er op Daisy Dream, het nieuwste geurtje van de topontwerper.

Daisy dream

Stuurde je een gewone tweet met de hashtag #MJDaisyChainAMS, dan kreeg je een sample van één van de Daisy-geurtjes. Je kon ook fantastische prijzen in de wacht slepen zoals een Daisy-parfum, een designerzonnebril of een handtas van de ontwerper. Het enige wat je hoefde te doen, was een originele tweet mét foto de wereld in te sturen. Hoe bangelijker de tweet en foto, hoe meer je kans maakte op één van deze gekke prijzen.

MJ Daisy tweetshop social media MJ Daisy kissing MJ prijzen

Er werden tal van attributen ter beschikking gesteld voor jouw foto zoals tientallen witte bloemen, enkele boomstammetjes waarop je kon zitten, meerdere giant Daisy-parfums, handbags, zonnebrillen en een decor waardoor je je in een landschap waande waar het volop lente was.

MJ Daisy parfums MJ Daisy tweetshop

Wanneer iemand een bericht op Twitter plaatste met de hashtag, verscheen dit bericht live op de Twitter-wall.

MJ twitter wall

Was je niet bij de gelukkigen nadat je een tweet verstuurde met foto, liep je sowieso de shop buiten met een luxe miniatuur versie van Daisy, Daisy Eau So Fresh of Daisy Dream.

MJ Daisy Dream sample box MJ Daisy Dream sample parfum

Een beetje last-minute heb ik beslist om een bezoekje te brengen aan deze tweet shop, maar het was vast en zeker de moeite waard.

MJ Daisy tweetshop raam MJ bloembak MJ Daisy dream wall

Hopelijk mogen we in België ook eens een tweet shop verwelkomen. Keep you posted op deze Beauty & Lifestyle blog!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here