Beauty Doll is terug!

Guess who’s back, back again? Beauty Doll is terug! :p De voorbije maanden draaide m’n blog op een wel héél laag pitje. Sommigen onder jullie vroegen me geregeld wanneer ik de draad terug zou op pikken, maar sinds ik mama ben geworden, gaat m’n vrije tijd vooral naar m’n schatten van kindjes. Maar jullie lezen het goed, bij deze zal ik de draad van het bloggen opnieuw oppikken. Want ik miste het écht wel, geloof me! Ik ga dan ook m’n best doen om af en toe een beauty product te reviewen en jullie hierover m’n ongezouten mening te geven. Het zal dus niet meer zo frequent zijn zoals vroeger, maar er komen dus wel nieuwe tips & tricks, reviews, weetjes … jullie richting uit. 🙂

 

Twee kids

Wie mij in real life kent of me trouw volgt op Instagram, weet dat ik in een tijdspanne van 14 maanden twee keer mama ben geworden. Op 6 februari 2016 werd onze dochter Ophélie geboren. Ondertussen is ze (HELP, ik kan het nauwelijks geloven) 1,5 jaar! En op 13 april 2017 werd ze al fiere grote zus want op die mooie lentedag werd ons zoontje Cézar geboren. Een baby’tje van 4 maand en een peuter met een sterk willetje zorgen ervoor dat ‘me-time’ bijna iets heilig is geworden & dat ‘moe zijn’ vóór ik mama werd niet te vergelijken is met hoe afgepeigerd ik me nu soms voel na een korte nacht of na een lange dag gespeeld, getroost, gecorrigeerd/actief opgevoed, …te hebben.

Maar ondanks de eerste vermoeiende maanden (ok, wellicht járen :p), zou ik het niet anders gewild hebben. De liefde die ik voel voor deze kleine mensjes is onbeschrijfelijk groot. Ophélie is een schattig klein meisje mét een goeie dosis pit en ze is megalief! Ze gooit kusjes à volonté en zwaait en lacht naar wildvreemde mensen op straat of in de winkel alsof ze haar net allemaal een koekje hebben gegeven. En Cézar is een happy baby die volledig open bloeit wanneer je met hem communiceert in z’n eigen babytaaltje. Kortom, ze zijn m’n twee grootste schatten die ik hoop te zien opgroeien en openbloeien als twee volwassen mensen met het hart op de juiste plaats die verantwoordelijkheid, gedrevenheid en eerlijkheid hoog in het vaandel dragen.

 

Werk vs gezin

Maandag 21/08 ga ik terug aan het werk, weliswaar niet fulltime. Na m’n moederschapsrust vorig jaar (na de geboorte van Ophélie), was ik de eerste weken wel wat aan het ploeteren om een goeie balans te vinden tussen werk en gezin. Sommige avonden kon ik pas ’s avonds laat in m’n zetel ploffen om dan een half uur later de strijd tegen het indommelen te verliezen. Ophélie sliep toen ook nog niet door waardoor grote hoeveelheden koffie m’n enige redding waren om er overdag niet als een zombie bij te lopen :p Dat zal nu wellicht niet anders zijn aangezien Cézar ook nog gemiddeld twee keer wakker wordt ’s nachts om te eten. Maar ik ben er volledig klaar voor om terug ‘onder de mensen te komen’, al zal maandag m’n moederhart ongetwijfeld een beetje pijn doen als ik ons zoontje voor de eerste keer ga afzetten in het kinderdagverblijf.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here